نوشته شده توسط : حیدر

 دستگاه های قطعه شویی با بهره گیری از تکنولوژی روز دنیا توانسته بهترین و با کیفیترین دستگاه قطعه شویی را تولید و روانه بازار کند دستگاه قطعه شور یا همان موتور شویی دستگاهی مناسب جهت شستشوی انواع قطعات صنعتی ، قطعات ماشین مانند سیلندر ، سرسیلندر و یا قطعات تراشکاری میباشد . پمپ به کار رفته در دستگاه قطعه شویی هفت و نیم اسب میباشد که فشار فوق العاده تمام سطوح قطعه را شسته و بدون هیچ گونه آسیبی قطعه را به صورت تمیز با آب گرم و مواد قطعه شویی شستشو میدهد. 

قیمت دستگاه قطعه شویی صندوقی

با وجود تمام مزایای خرید قطعه شور صندوقی، شناخت عوامل تاثیرگذار بر قیمت قطعه شوی صندوقی به شما کمک می‌کند بهترین نوع قطعه شور را براساس نیازهای خود انتخاب کنید. عوامل زیر بر لیست قیمت قطعه شور صندوقی تاثیر می‌گذارند:

جنس و ابعاد قطعه شور صندوقی

دستگاه قطعه شور جزء آن دسته از دستگاه‌هایی است که به صورت روزانه در واحدهای صنعتی و تعمیرگاهی مورد استفاده قرار می‌گیرد، به همین دلیل جنس بدنه آن تاثیر زیادی در دوام دستگاه دارد. بدنه یک دستگاه قطعه شوی صندوقی معمولاً از فولاد ضد زنگ یا فولاد گالوانیزه ساخته می‌شود. هر چه کیفیت و ضخامت ورق مورد استفاده برای ساخت بدنه دستگاه بالاتر باشد، دوام دستگاه بیشتر بوده و صد البته قیمت آن بالاتر است.

ابعاد دستگاه نیز بر قیمت دستگاه موتور شویی صندوقی تاثیر دارد، زیرا یک دستگاه موتور شور صندوقی با ابعاد بزرگتر، برای شستشوی قطعات  خودروهای سنگین نیز مناسب است.

نوع سیستم گرمایشی در قطعه شوی صندوقی

سیستم گرمایشی یک دستگاه قطعه شویی صندوقی ممکن است برقی، گازی یا گازوئیلی باشد. هر کدام از این سیستم‌های گرمایشی بر لیست قیمت قطعه شور صندوقی تاثیر می‌گذارند. اما در حالت کلی بهتر است سیستم گرمایشی سیلندر شور صندوقی از هر سه نوع سیستم پشتیبانی کند. در این صورت هر چند قیمت موتور شوی صندوقی افزایش می‌یابد، اما دامنه کاربرد آن بسیار گسترده‌تر می‌شود و در هر شرایطی قابل استفاده است.

ظرفیت بارگیری در سیلندر شور صندوقی

هر چند افزایش ظرفیت بارگیری دستگاه منجر به افزایش قیمت قطعه شور صندوقی می‌شود، اما قطعاً تاثیر بسزایی بر کارآیی دستگاه و سرعت آن خواهد گذاشت.

توان الکترو پمپ و الکترو موتور دستگاه موتور شویی صندوقی

الکترو پمپ و الکترو موتور یک دستگاه قطعه شور صندوقی باید توان مناسبی داشته باشد تا عملکرد دستگاه افت نکند. قطعاً افزایش توان الکترو پمپ و الکترو موتور دستگاه علاوه بر افزایش کارآیی دستگاه، باعث افزایش قیمت آن نیز می‌شود.

نوع برق ورودی دستگاه موتور شوی صندوقیی

یکی دیگر از عوامل تاثیرگذار بر قیمت دستگاه قطعه شویی صندوقی، تک فاز یا سه فاز بودن برق ورودی دستگاه است. موتور دستگاه‌های موتور شوی صندوقی که از برق سه فاز پشتیبانی می‌‎کنند به دلیل داشتن ساختار ساده کمتر دچار استهلاک می‌شود. در ضمن کارآیی دستگاه قطعه شوی صندوقی با موتور سه فاز بسیار بیشتر از موتور تک فاز است.

به همین دلیل توصیه می‌شود در صورتی که در محل کار دسترسی به برق سه فاز دارید، حتماً نوعی از دستگاه قطعه شویی صندوقی را خریداری کنید که از برق سه فاز پشتیبانی می‌کند.

امکانات جانبی در موتور شور صندوقی

یک دستگاه قطعه شور یا قطعه شویی صندوقی می‌تواند امکانات جانبی فراوانی داشته باشد که وجود هر کدام از آنها بر لیست قیمت دستگاه قطعه شور صندوقی تاثیر می‌گذارد. برخی از امکانات جانبی یک دستگاه قطعه شویی صندوقی عبارتند از: سیستم تنظیم دمای آب، مجهز بودن به جرثقیل جهت جابجایی قطعات، مخزن نگهداری آب، صافی تصفیه آب، تایمر، محافظ موتور، مجهز بودن دستگاه به سیستم چربی‌گیر، دو جداره بودن مخزن دستگاه و …

پشتیبانی و خدمات پس از فروش را فراموش نکنید.

خرید دستگاه قطعه شور صندوقی با قیمت مناسب و کیفیت عالی پایان راه نیست. یکی از موارد مهم در هنگام خرید دستگاه قطعه شوی صندوقی که هرگز نباید از آن غافل شوید، پشتیبانی و خدمات پس از فروش است. دستگاه موتور شور صندوقی را خریداری کنید که دارای ضمانت کیفی و خدمات پس از فروش باشد. به یاد داشته باشید که حتی با کیفیت‌ترین دستگاه‌ها هم ممکن است به دلایلی نیاز به تعمیر پیدا کنند.

برخی از ویژگی های دستگاه قطعه شویی

استفاده از سبد چرخان جهت شستشوی تمام سطوح

مجهز به نازل های پاشش آب با فشار بالا

قابلیت کنترل زمان شستشو

تنظیم دمای آب

مناسب برای قطعات خودروهای سواری و تراکتور و ماشین آلات راه سازی

قرار گرفتن نازل های شستشو در 7 جهت

بنا به درخواست مشتری مشعل گازی یا گازوئیلی یا المنتی

مجهز به سنسور آب

بنا به سفارش تکفاز یا سه فاز

نتیجه گیری

درزندگی امروز علاوه به پیشرفت تکنولوژی و افزایش ماشین آلات برای سرعت بخشیدن و رفاه حال انسان ها به وجود آمده است لذا به نکاتی در کنار پیشرفت در عصر حاضر مورد توجه جوامع پیشرفته قرار گرفته است که این امر مستلزم رعایت سلامت انسان ها و محیط زیست می باشد.

همواره مهندسین با زحمات شبانه روزی خود امکانی جدید به نام سیستم چربیگیر اتوماتیک را برای دستگاه های قطعه شویی صندوقی و سبک شور تولیدی این شرکت فراهم آوردن که توسط سیستم چربیگیر تمامی روغن ها و چربی های سطح آب گرفته می شود و از دستگاه به خارج هدایت می شود.



:: بازدید از این مطلب : 180
|
امتیاز مطلب : 91
|
تعداد امتیازدهندگان : 19
|
مجموع امتیاز : 19
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 دی 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : حیدر


دستگاه قطعه شویی جز دستگاه‌هایی است که علاوه بر دارا بودن قابلیت‌های کاربردی و مهم، برای شست و شو انواع قطعات موتور خودروهای بنزینی کاربرد دارد، هر چند که محدودیتی برای استفاده از این دستگاه در شست و شو قطعات ماشین‌های دیزلی هم وجود ندارد. در ادامه بیشتر با این دستگاه آشنا می‌شوید.

دستگاه قطعه شور یا دستگاه موتور شویی چیست؟

دستگاه قطعه شور همانطور که از اسم آن پیداست یکی از دستگاه‌های مجهز تعمیرگاهی می باشد که به وسیله آن می‌توان انواع سیلندر خودروها و همچنین دیگر قطعات مکانیکی خودرو را شستشو داد. دستگاه قطعه شور با نام‌های دیگری از جمله سیلندرشور، موتورشور، قطعه شوی، چربی گیر، دستگاه قطعه شویی، قطعه شور موتور و … هم در بازار شناخته می شود. دستگاه قطعه شور یا سیلندر شور از کاربردی ترین دستگاه‌ها در مکانیکی‌ها، تعمیرگاه‌های مجاز، کارگاه‌های صنعتی و نمایندگی‌های خودرو می باشد که برای شستشوی قطعات خودروهای سواری و ماشین سنگین استفاده می شود. کاربرد دستگاه قطعه شور برای شستشوی قطعات مکانیکی موتور خودرو، سیلندر خودرو و دیگر قطعاتی از خودرو که تمیز کردن آنها کمی دشوار است می‌باشد.

هنگامی که تعمیرکاران خودرو یا صنعتگران اقدام به تعمیر یا تولید یک قطعه از موتور خودرو می کنند برای اینکه براده‌ها، روغن‌های صنعتی، چربی و … از قطعه پاک شود و تمیز و نو جلوه نماید قطعه را در دستگاه قطعه شور گذاشته تا دستگاه در مدت کم با پاشش قوی آبگرم و مواد شوینده آنرا بشوید و از هرگونه روغن و چربی پاک نماید.

کاربرد دستگاه قطعه شویی چگونه است؟



• در گذشته فرآیند شستشوی قطعات و چربی گیری از آنها توسط مکانیک مربوطه با استفاده از موادی از جمله بنزین، نفت و گازوئیل صورت میگرفت که خوشبختانه امروزه این کار در تعمیرگاه‌ها و مکانیکی‌های کوچک و بزرگ میتواند بوسیله دستگاه قطعه شویی کوچک انجام پذیرد.
• مکانیزم و روش کار دستگاه‌های قطعه شور تعمیرگاهی برای شستشو و چربی گیری قطعات بدین صورت است که در قسمت پایین دستگاه مخزن آب و در وسط آن صفحه گردان توری شکل وجود دارد که قطعات مکانیک خودرو، سیلندر، سرسیلندر و دیگر قطعات موتورهای ماشین‌های سواری و سنگین بر روی آن قرار گرفته و در داخل محفظه با فشار آب داغ بوسیله پمپ بر روی قطعات پاشیده می شود. آب داخل مخزن توسط مشعل گرم شده و دمای آب به چیزی حدود 75 تا 90 درجه سانتیگراد می‌رسد.
• موادی که برای چربی‌گیری وقطعه‌شویی استفاده می‌شوند عموماً پودرهای قلیایی با PH حدود 12-13 می باشند. این مواد باعث از بین رفتن چربی‌های سوخته و دوده‌های برروی قطعه شده و قطعه را به خوبی تمیز می کنند. در اصلاح عمومی این مواد تحت عناوین: پودر چربی گیر، مواد قطعه شویی، پودر قطعه شور، مواد موتور شویی، پودر موتورشویی، مواد موتورشویی و قطعه شویی، مواد سیلندر شور، چربی گیر دوگانه، پودر دوگانه شور، مواد چربی گیردوگانه، پودر دستگاه قطعه شویی، مواد دستگاه قطعه شویی، آلومینیوم شور، پودر چربی گیر دوگانه و … در بازار عرضه می گردند.
مشخصات سیلندرشور خوب
-استفاده از مشعل و پمپ پاشش قدرتمند
2- استفاده از آلیاژهای ضد خوردگی و سازگار با محیط قلیایی
3-استفاده از سنسور سنجش دما
4-ابعاد دستگاه به گونه‌ای است تا بهترین عملکرد شستشو حاصل شود
5-دارای عایق کاری دقیق و محکم سیم‌های برق و اتصالات تابلو برق


نتیجه گیری

از آنجا که دستگاه قطعه شویی از کاربردی ترین وسایل تعمیرکاران است، به اموزش کار با دستگاه قطعه شویی پرداختیم. چنان که ابتدا با قطعات این دستگاه و سپس با چگونگی کار با آن آشنا شدید. در نهایت اگر قصد خرید این دستگاه را دارید.

منبع: https://pwmiran.ir/



:: بازدید از این مطلب : 180
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 19 دی 1401 | نظرات ()